Entertainment

Wat bieden wij nog meer, behalve cocktails?

Omdat het bestaan ​​en het succes van deze bar is te danken aan haar klanten, loven wij prijzen uit aan diegene die het beste gekleed is op zondagavond tijdens onze einde van het weekend sessie ofwel de ‘Cheerio Weekend’ party. Op andere zondagen hebben we drink-competities om te zien wie de grootste vis in de vijver is.

Entertainment is er in overvloed. De muzieksessies worden gekenmerkt door thema’s, met diverse dj’s, diue hun vaardigheden van achter de draaitafel kunnen laten zien. De meest populaire genres die in onze cocktailbar houden velen op de been; electro-dance, house, hip-hop en old school Afro popmuziek. Alle dagen, met name de donderdag, is een ideale dage waar goede Jazz vibes wervelen door de atmosfeer, maar op een redelijk laag volume, om zo interactie mogelijk te maken. Maandag en dinsdag zien we de RnB liefhebbers die, onder het genot van wat zachte muziek, hun kater verdrijven. Eens in de zoveel tijd, brengen wij een wedstrijd van dj’s waarbij de beste dj’s binnen worden gebracht om hun vaardigheden te tonen, ongeacht het genres.


We hebben ook cocktail promoties aan het einde van elke tweede maand waarbij klanten twee cocktails kunt kopen en daarvan er een helemaal gratis ontvangen. He eind van de maand is jam-packed en niet te missen bij de Rendezvous!

 

Hebt u nog niet voldoende; kom dan eens langs om op onze gokautomaten te spelen. Wij hebben alleen de beste automaten in huis. Wanneer u zich wilt orienteren, bekijk dan het aanbod van ons leverancier; www.nederlandsegokkasten.com