Huisregels

Onze huisregels

Omdat onze bar een verfijnde en kosmopolitische bar is, stellen we hoge eisen om deze status te kunnen handhaven. We hebben een strikt bepaalde dresscode van casual tot slimme die we verdedigen. Wij verwachten van onze klanten dat ze zich verzorgd presenteren en formeel gekleed gaan vooral tijdens hun bezoek gedurende de week.. Maar we begrijpen ook dat dat formele de hele tijd, saai en beperkend kan zijn. Dat is waarom we toestaan ​​dat onze klanten losgaan tussen vrijdag en zondag en gekleed gaan in iets anders, zolang het toonbaar en schoon is.
Echter, we hebben een strikt beleid voor het verbod op slippers, wapens of een object dat zich zou kunnen voordoen als een gevaarlijk wapen. Ook mag u geen alcohol zelf binnen brengen. Waarom alcohol brengen wanneer wij u al van dienst zijn met een verscheidenheid van alles-in-één drankje?
Als gevolg van ervaringen uit het verleden, hebben we behouden ons het recht voor om patroons te vragen petten en hoeden te verwijderen wanneer ze daarom worden verzocht.Huisdieren zijn ook niet toegestaan ​​in de bar. Dit zijn al onze inspanningen om onze bar een van de veiligste en meest